Hirdetés

E3 2013 - Trials Fusion és Trials Frontier bejelentés

|

A Trials sorozat jövőre két résszel is bővül majd, és a két rész szoros kapcsolatban lesz egymással.

Hirdetés

Soha nem gondoltuk volna, hogy az Elasto Mania idáig fokozható, de a RedLynx és a Ubisoft közös szériája, a Trials napjainkban is hihetetlen sikereket könyvelhet el magának.

A Trials HD és a Trials Evolution után itt a két folytatás, melyek a Trials Fusion és a Trials Frontier nevet viselik. Az előbbi PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PC-re fog megjelenni, míg az utóbbival a mobilos felhasználók szórakozhatnak kedvükre. Bár a Frontier platformjai nem ismertek, ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy elsősorban az iOS-t és az Androidot, esetleg (ha a Microsoftnak sikerült rábeszélnie őket erre) a Windows Phone-t célozza meg.

Ezen felül még annyit tudunk, hogy a két játék szoros kapcsolatban áll egymással, ahogy a trailer is demonstrálja (bár valószínűleg a valóságban ez egy picit másképp működik). A Trials Fusion megjelenése (ahogyan a Frontier premierje is) 2014 folyamán várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)