Hirdetés

E3 2013 - új Killzone: Shadow Fall képek

|

A Guerrilla Games PlayStation 4-re készülő lövöldéje végre kapott egy hivatalos dobozképet, ráadásul új lélegzetelállító képeket is közzétettek belőle. Zabálnánk.

Hirdetés

A Killzone: Shadow Fall mindenkit levett a lábáról a PlayStation Meetingen, és persze az E3 2013-on sem egy kamion rejtekében kellett igyekeznie azért, hogy érvényesülhessen.

A Killzone: Shadow Fall egyszerűen fantasztikusan néz ki. Erről már a PlayStation Meetingen is megbizonyosodhattunk, és azóta az is kiderült, hogy a Killzone sorozat legújabb tagja a PlayStation 4 nyitócímeként érkezik majd. 

Most, egyenesen az E3 2013-ról érkezett meg a Killzone: Shadow Fall hivatalos dobozképe, a Guerrilla Games pedig még néhány további képet is mellécsapott, hogy az éhes rajongóknak legyen min csámcsogniuk.

Hogy tetszenek?

 

Ha esetleg nem érdekelne titeket ez az igen pofásra sikerült PlayStation 4 exkluzív FPS, akkor itt van nektek egy borzalmas szóvicc egyenesen Los Angelesből. Inkább a Killzone, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)