Hirdetés

E3 2013 - új trailer a Xenoblade Chronicles folytatásához

|

Bár hivatalos neve még nincs, a Monolith már javában fejleszti a Xenoblade Chronicles folytatását, ami a Wii U egyik legütősebb címe lehet.

Hirdetés

A Xenoblade Chronicles nevű japán RPG csak hosszas civakodások árán juthatott el Európába, de a Wii tulajdonosok egy olyan kiváló alkotást kaptak, ami jelentősen meghosszabbította a konzol élettartamát.

A Monolith Soft stúdiójában készül az E3-as Nintendo Directen bejelentett folytatás, amiről első látásra nem is lehet megmondani, hogy japán termékről van szó (egyedül a főhős hátán lévő hatalmas kard árulkodik erről), azt pedig pláne nem, hogy ez egy szerepjáték, és nem valami hack 'n' slash akció. Még a munkacímét sem ismerjük, de annyit tudunk, hogy egy hatalmas, nyitott világban játszódik, ahol gigantikus lények tengetik mindennapjaikat. A játékosok egy bizonyos pont után szabadon beleugorhatnak mechekbe, amik képesek átalakulni autóvá, repülővé, épp amit a helyzet megkíván. Megjelenés 2014-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)