Hirdetés

E3 2014 - a Crackdown 3 is befuthat

|

A ma esti Microsoft sajtórendezvényen még egy nem várt folytatás, a Crackdown 3 is beeshet - legalábbis a pletykák szerint.

Hirdetés

A Crackdown 3 sosem volt tabu téma. Phil Spencer többször is megemlítette már, hogy nem lehetetlen az érkezése, de nagyon jó csapatra van szükség ahhoz, hogy sikeresen versenyezhessen a piac többi szereplőjével.

A Develop titokzatos forrása szerint nyugodt szívvel várhatunk a Crackdown sorozattal kapcsolatos bejelentésre, ám ennél részletesebben nem mesélt a ma estéről. Az biztos, hogyha tényleg készül új epizód, az Xbox One-ra, de még lehet, hogy Xbox 360-ra is befut majd. Semmiképpen sem tenne rosszat egy új, kevésbé komoly, nyílt világú játék, már ha jól sikerül, és nem egy olyan gyengécske utánérzés lesz, mint a sorozat második epizódja.

Mindez csak feltételezés, az ismeretlen források mondandóját érdemes megkérdőjelezni, de legkésőbb a ma esti sajtóeseményen úgyis kiderül. Ha beigazolódna a pletyka, ti minek örülnétek? Crackdown 3 vagy egy Crackdown reboot lenne jó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)