Hirdetés

E3 2014 - a Destiny 1080p és 30 fps lesz Xbox One-on

|

Köszönhetően a Microsoft júniusban kiadott SDK-jának, a Destiny jobb minőségben érkezik majd meg Xbox One-ra, mint ahogy azt eredetileg tervezték.

Hirdetés

A Destiny alfája hamarosan indul, már lehet rá jelentkezni, de akkor sem kell elkeseredni, ha most nem sikerül, ugyanis a béta is itt van már a kapuban.

A Destiny egyelőre csak konzolokra érkezik, és az E3 2014-en sokszor elő is került a Bungie MMOFPS-e. Például most az is kiderült, hogy a Destiny Xbox One-os verziója 1080p-ben és 30 fps-sel fut majd, köszönhetően annak, hogy a Kinect mellőzése miatt felszabaduló erőforrásokat másra fordíthatja a Bungie.

A Kinect elhagyásáról már korábban is írtunk, de a megerősítés csak most érkezett, egyenesen az E3-ról. Nagyon jó hír, hogy a Microsoft konzolján is garantált lesz a magasabb felbontás, ugyanis a Destiny világa gyönyörű és szeretnénk teljes pompájában élvezni majd. Nem hiszitek? Nézzétek meg ezt a time-lapse videót.

A Destiny megjelenés szeptember 9-én várható a leköszönő és a jelenlegi konzolgenerációra egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)