Hirdetés

E3 2014 - a Mirror's Edge biztosan bemutatkozik

|

Az Electronic Arts megerősítette, hogy előadásán biztosan ott lesz az új Mirror's Edge, és kiadott egy új koncepciórajzot is.

Hirdetés

Ma este indul az Electronic Entertainment Expo, avagy az E3 idei felvonása, mi pedig már nagyon készülünk az egész éjszakán át tartó élő közvetítésre.

Itthoni idő szerint este 9-kor indul az Electronic Arts előadása, „Mire E3-ig számolok” sorozatunk első részében már olvashattatok arról, hogy mit várunk a kiadótól, és köztük volt a Mirror's Edge reboot első gameplay trailere is. Remélhetőleg azért sok-sok infó is jön Faith új kalandjaival kapcsolatban, de hogy megnyugtasson minket, az EA egy képpel erősítette meg, hogy a játék valamilyen formában ott lesz a kiállításon. Szóval ME rajongók, figyeljétek élő közvetítésünket ma este 9-től itt, a GSO-n, a hírekért pedig lessétek az E3 2014 aloldalunkat, így nem maradtok le semmiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)