Hirdetés

E3 2014 - a Spec Ops: The Line fejlesztője is hoz valamit

|

A Yager Development egy új játékkal készül az idei expóra. Nem, nem a Spec Ops 2 lesz az.

Hirdetés

A Spec Ops: The Line a kritikusoknál és a játékosoknál is kifejezetten jól teljesített, de sajnos nem annyira, hogy megérje a fejlesztőknek belefogni egy folytatásba. Itt valami más készül.

Egy új IP. A Yager Development még tavaly télen adott fel egy álláshirdetést, amiben - most kapaszkodjatok - egy free-to-play AAA-kategóriás next-gen játékhoz kerestek fejlesztőket. Azóta semmit sem hallottunk a projektről, ugyanakkor egy korábbi játékukat is megszellőztették még 2012-ben, de ennek a bejelentése is várat még magára.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mire is készül a Spec Ops: The Line fejlesztője, de a Grey Box nevű kiadóval karöltve és az Unreal Engine 4-gyel a zsebükben biztosan sikerül majd meglepniük minket az E3 2014-en. 

Ti mit gondoltok, miről lehet szó? Tetszett nektek annyira a Spec Ops, hogy látatlanban is bizalmat szavaztok a srácoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)