Hirdetés

E3 2014 - bemutatkozik a Rainbow Six: Siege

|

Kicsit nehezen hittünk a szemünknek, pedig igaz a hír. Mozgás közben a Rainbow Six: Siege! Kattintás után a csoda.

Hirdetés

Ha valaki azt mondta volna, hogy ezen az E3-on látni fogom a Rainbow Six sorozatot, akkor lehet, hogy kinevetem.

Ez lett volna a Rainbow Six Patriots-ből? Erről a játékról nem is gondoltuk volna, hogy valaha elkészül, általában, ha egy projektet ennyiszer módosítanak, majd törölnek és kezdenek újra, ritkán sül ki belőle valami jó. A Rainbow Six: Siege viszont kifejezetten ígéretesnek tűnik. A Ubisoft E3 2014-es konferenciáján bemutattak egy többjátékos meccset, amit a játék korai alfa fázisban lévő változatából rögzítettek.

A környezet lényegében teljesen rombolható és a játékmenet leginkább a csapatmunka köré épül. A demóban egy ötfős csapat igyekszik kiszabadítani egy csoportnyi túszt, ami végül nem sül el olyan jól. Hihetetlenül izgalmasnak tűnik a játékmenet, de ez persze majd akkor derül ki, ha mi is rátehetjük a mohó kis mancsainkat.

A Rainbow Six Siege megjelenése valamikor 2015-ben esedékes.

Nektek eddig hogy tetszik a Rainbow Six: Siege?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)