Hirdetés

E3 2014 - Dance Central Spotlight bejelentés

|

A Harmonix újraéleszti a Dance Central sorozatot, de még nem a Dance Central 4-gyel. A Dance Central Spotlight ugyanakkor alig lesz kevesebb.

Hirdetés

Egyelőre még nincs itt az ideje a Dance Central nagy visszatérésének, ahogy a Rock Band is tovább pihen egy kicsit. Ugyanakkor a Harmonix előbbi rajongóinak legalább hozott valamit.

Szeptemberben jön kizárólag Xbox One-ra a Dance Central Spotlight, „a mozgásérzékelős játékok következő generációja". A karakterek a korábbi részekből lesznek áthozva, de vadonatúj, minden eddiginél több koreográfiával választható dalokat (összesen tízet) kapunk, és több mint 50 szám tölthető le külön. Minden héten érkeznek majd új számok. 1 vagy 2 játékos játszhatja, és csak letölthető formában kerül forgalomba. És benne lesz a Happy Pharrell Williamstől.

A kezdőcsomagban lévő számok közül eddig ezt az ötöt jelentették be:

Avicii - Wake Me Up
Jason Derulo ft. 2 Chainz - Talk Dity
Kid Ink ft. Chris Brown - Show Me
One Republic - Counting Stars
Pharrell Williams - Happy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)