Hirdetés

E3 2014 - Disney Infinity 2.0 Pókember Play Set bejelentés és trailer

|

A Disney Infinity 2.0 csak a Marvel hősökről fog szólni, és ha a Bosszúállók csapatába nem is fért be, ebből a játékból Pókember sem hiányozhat.

Hirdetés

Míg az alap Disney Infinity nagyra próbált törni és a Disney által birtokolt összes franchise-t egybe akarta gyúrni, a Disney Infinity 2.0 a Marvel szuperhőseire és gonoszaira fókuszál.

Az E3 2014 alkalmából megkaptuk a Spider-Man Play Setet demonstráló videót is. A világban Pókember mellett Nick Fury, Nova, Iron Fist, Venom, Green Goblin, Misterio és Dr. Octopus is feltűnik, de a Play Set csak Pókember és Nova karakterét tartalmazza. Nézzétek meg a kedvcsinálót.

A Disney Infinity Marvel Super Heroes Starter Packban Vasember, Thor és a Fekete Özvegy szerepelnek. A játék ősszel jelenik meg a jelenleg létező összes otthoni platformra, illetve iOS-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)