Hirdetés

E3 2014 - Everybody's Gone to the Rapture trailer és új infók

|

Rengeteg változáson ment keresztül bejelentése óta a The Chinese Room új játéka, és az E3 2014 alkalmából egy új trailer is jött hozzá.

Hirdetés

Utolsó köreit futja az idei E3, de a véghajrában is érkeznek még trailerek olyan játékokhoz, melyekről egyik előadás során sem hallottunk.

A The Chinese Room új játékával, az Everybody's Gone to the Rapture-rel kapcsolatban utoljára azt a hírt kaptuk, hogy idén már biztosan nem jelenik meg. A fejlesztőcsapat azóta is szorgosan dolgozik a projekten, de a játék már egyáltalán nem olyan, mint amilyennek a tavalyi gamescomon megismertük. Yaugton Valleyben játszódik 1984 júniusában, és arról szól, hogy hoyan élnek együtt az emberek a világvége után.

A sztorit John Wyndham, J.G. Ballard, John Christopher és más írók inspirálták, akik műveikben „átlagos embereket nem szokványos helyzetekben„ ábrázolnak. „A játék a felfedezésről szól. Nyitott vílágú, úgyhogy azt fedezel fel benne, amit szeretnél, olyan sorrendben, ahogy te akarod, és a történet is úgy van megírva, hogy lehessen ezt is csinálni, miközben minden játékos egy erős drámai élményben részesül. Ez a történetmesélés olyan, amilyet csak egy játékban lehet.” - mondta Jessica Curry, a játék társrendezője. „A játékosként hozott döntéseidnek közvetlen következményei vannak arra, hogy te hogyan értelmezed a sztorit - minél többet fedezel fel, annál jobban belemélyedsz a Rapture világába.”

Az Everybody's Gone to the Rapture várhatóan leghamarabb jövőre jelenhet meg PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)