Hirdetés

E3 2014 - félelmetes a Bloodborne, a From Software új játéka

|

A Sony E3 2014-es konferenciáján bemutatkozott a From Software legújabb játéka, a Bloodborne. Nem tudjuk, hogy mit láttunk, de a hideg futkos a hátunkon.

Hirdetés

Arról már korábban is pletykáltunk, hogy a From Software egy új játékon dolgozik, amit a Sony konferenciáján meg is mutattak a közönségnek.

A  Bloodborne egy akció-RPG a Demon's Souls és a Dark Souls fejlesztőitől, Hidetaka Miyazaki irányításával. A Bloodborne megjelenés valamikor 2015-ben esedékes és kizárólag PlayStation 4-re érkezik majd.

A fenti trailer alapján a Bloodborne egy From Software-re igencsak jellemző sötét hangulatú játék lesz. További részleteket majd csak később közöl a cég, de addig is nézzétek meg a Bloodborne első trailerét. Érdemes.

Úgy látszik, hogy 2015-ben is lesz mivel játszani...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)