Hirdetés

E3 2014 - idén jön a Warframe Xbox One-ra

|

A Digital Extremes bejelentette, hogy a sikeres free-to-play lövölde, a Warframe még idén megjelenik Xbox One-on is.

Hirdetés

A Warframe meglehetősen sikeresen rajtolt PC-n és PlayStation 4-en is, úgyhogy a Microsoft úgy döntött, hogy nekik is kell egy szelet ebből a tortából.

A Digital Extremes az E3 2014-en bejelentette, hogy a Warframe még idén megjelenik a Microsoft jelenlegi generációs masinájára. A fejlesztők azt is elmondták, hogy a játék ugyan ingyenes lesz, Xbox Live Gold tagság azért kelleni fog hozzá, hogy játszhassunk vele. 

A játék az ID@Xbox program keretében kerülhetett be az Xbox One kínálatába és olyan funkciókkal érkezik majd, mint a SmartGlass-támogatás, de a játékosok rögzíthetik és meg is oszthatják a kooperatív csatákat a pajtásaikkal. Tudjátok, az interneten. 

A Warframe megjelenés pontos dátumát egyelőre nem tudjuk, de könnyen lehet, hogy az Xbox One itthoni debütálásakor már játszható is lesz. Ti szeretnétek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)