Hirdetés

E3 2014 - Magicka 2 bejelentés

|

A Paradox Interactive népszerű sorozatának új része egy nagyon fura trailerrel mutatkozott be az idei E3-on.

Hirdetés

Már bemutatásakor is nehezen tudtuk hova tenni az alábbi Magicka 2 trailert, ami részben élőszereplős, részben játékbeli jeleneteket mutat, és sajnos egy nagyon aranyos cica is megsemmisül benne.

A Paradox Interactive szerződést kötött a Sonyval, és a Magicka 2 lesz a kiadód első PS4-re is megjelenő játéka. A Magicka 2 PC-s és PlayStation 4-es változatát is a Pieces Interactive készíti, akinek számos Magicka játékot köszönhetünk, köztük az Other Side of the Coinnal és a Dungeons & Daemonsszal. A játékban egyszerre négyen játszhatunk egy úgynevezett adventure módban, de egy sztori alapú kampány is rendelkezésre áll. Először próbáljátok értelmezni az alábbi trailer első felét (vagy ne, azzal sem veszítetek sokat), aztán nézzétek a maradék, in-game jeleneteket tartalmazó részt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)