Hirdetés

E3 2014 - Ori and the Blind Forest bejelentés

|

Bár a Studio Ghiblinek alighanem kevés köze van a Moon Studios új játékához, a karaktereket szinte egy az egyben a Ghibli projektjeiből vették át. A stílus legalábbis nagyon erősen hajaz.

Hirdetés

A Moon Studios (és a félreértések elkerülése végett nem High Moon Studios) gyermeke az Ori and the Blind Forest, ami kicsit Studio Ghibli, kicsit Child of Light, de mind játékélmény, mind művészeti érték szempontjából kiemelkedő lesz.

A játék Xbox One-exkluzívként jelenik meg télen, és egy 2D-s oldalnézetes platformer lesz megható történettel, monumentális jelenetekkel. A főszereplő egy lebegő gömb, hasonlóan a Child of Lightban a játékos segítőjeként megjelenő figurához. Trailer alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)