Hirdetés

E3 2014 - PlayStation TV európai megjelenés

|

A PlayStation Vita TV, avagy most már PlayStation TV hamarosan Európában és Észak-Amerikában is kapható lesz, méghozzá nagyon kedvező áron.

Hirdetés

Japánban Vita TV néven startolt el a Sony csodakészüléke, amihez mindössze egy DualShock 3 kell, és PlayStation 1, PlayStation 2, PlayStation Vita, valamint hamarosan PlayStation 3 játékokat játszhatunk rajta. Legalábbis az USA-ban és Kanadában.

Őszi megjelenésekor már több mint 1000 játék lesz elérhető rá. Kétféle változatban lehet majd kapni: az alapcsomag, ami csak magát az eszközt tartalmazza (kontroller nélkül) 99 dollárba kerül, míg a 139 dolláros bundle-ben a PS TV, egy DualShock 3, egy HDMI kábel, egy 8 GB-os memóriakártya és a The LEGO Movie Videogame digitális példányához való voucher található, amivel fel lehet oldani magát a játékot. Akinek háztartásában egy PlayStation 4 is található, az a PlayStation TV-vel egy másik TV-n is játszhat, a remote play funkciónak köszönhetően. Mivel a PlayStation Now egyelőre csak az Egyesült Államokba és Kanadába érkezik, PS3-as játékok nálunk kilőve, de enélkül is egy jó kütyüről beszélünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)