Hirdetés

E3 2014 - új Super Smash Bros karakter mutatkozott be

|

Új harcossal bővült a Nintendo all-star verekedős játékának csapata.

Hirdetés

A tavalyi ízelítőt követően idén keményen belehúzott a Nintendo a Super Smash Bros. témában. A cég a mai prezentációja keretében szinte mindent kitálalt a játékról, legyen szó a műanyagfigurás új platformjukról vagy a Mii-karakterek játékba vonásáról, mindennel próbálnak meggyőzni minket. Most egy új karakter mutatkozik be, a Kid Icarus franchise-ból már ismert Palutena.

A meglepetés mellé rögtön be is mutatták a karakter mozgásait és különböző támadásait egy trailer formájában, amit itt rögtön meg is tudtok nézni:

A játék már most is elég ütősnek néz ki, és a Mario Kart 8 mellett egy újabb jó érvnek tűnik arra, hogy beszerezzünk egy Nintendo Wii U-t. A Super Smash Bros for Wii U megjelenés egyébként idén ünnepekkor esedékes, Wii U és 3DS platformokra.

Ti beszerzitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)