Hirdetés

E3 2014 - Surgeon Simulator PS4-re

|

Tovább terjeszkedik a Surgeon Simulator, megannyi változat után hamarosan a PlayStation 4-es is megjelenik.

Hirdetés

PC-n és iPaden már megpakoltunk néhány beteget oda nem illő tárgyakkal, szíveket cseréltünk rádiókra, vagy májakat műanyag flakonra.

A játékból már több mint egymillió példány fogyott, több mint 2,34 millió rajongói videó van YouTube-on, de sebészi karrierünk itt nem érhet véget. Még az idei év folyamán megjelenik a Surgeon Simulator PlayStation 4-re, és természetesen a DualShock 4-et használva próbálhatjuk meg „megmenteni” a szerencsétlen páciens életét. A sajtóközlemény szerint a six-axis érzékelővel, valamint a bal és jobb analógokkal irányíthatjuk Nigel kezét. Nézzétek meg a trailert is, aztán ha megjelent a játék, mindenképpen osszátok meg a Share gomb használatával, hogy hogyan szerencsétlenkedtek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)