Hirdetés

E3 2014 - megjött az első Mirror's Edge 2 gameplay

|

A Mirror's Edge egy kisebb, de annál fanatikusabb rajongói táborral rendelkezik és ennek megfelelően elég komoly várakozás övezi Faith legújabb kalandját.

Hirdetés

A tavalyi E3-on az Electronic Arts már megszellőztette a Mirror's Edge 2-t, amit ugyan csak Mirror's Edge-ként emleget, de ez ne zavarjon össze senkit.

A Faith előtörténetét feldolgozó rész hű marad majd a gyökerekhez, de rengeteg újít majd a recepten. A DICE a fejlesztés során együttműködött profi parkourösökkel és ezzel együtt sok új trükköt és funkciót tudott belerakni a játékba.

Csak nagyon kevés harcot láthattunk a trailerben, de már ennyiből is egyértelművé vált, hogy a Mirror's Edge új része elég pörgős lesz. A DICE ígérete szerint Faith-t teljes egészében újradolgozták a jelenlegi generációra.

A Mirror's Edge megjelenéssel kapcsolatban még nem mondott semmit az Electronic Arts, ezért könnyen lehet, hogy még sokat kell majd várnunk rá. Vagy csak nem akarnak hülyeséget mondani. Az sem baj. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)