Hirdetés

E3 2015 - 15 perc Mad Max gameplay videó

|

Az E3-on kipróbálható volt a Mad Max, de aki nem jutott hozzá, most közel 15 percen keresztül táthatja rá a száját.

Hirdetés

Mazur is kipróbálta a Mad Maxet az E3-on, és pozitív élményekkel telve engedte el a kontrollert, úgyhogy megnyugodhatunk, az Avalanche játéka jó lesz.

Talán nem olyan csilli-villi, mint a Just Cause 3, de a sivatagos környezetből azért kihozta a maximumot a New York-i stúdió. A Mad Max játékot a hangulata már önmagában eladja, de a fejlesztők szeretnék, ha nagyon sok órát eltölthetnénk a világban, ezért jól megtömik tartalommal. Bár ezt nem mondták, de úgy tűnik, hogy ha kimegyünk a sivatagba, jó eséllyel azonnal meg is támadnak minket, és mivel a csapat a járműves harcra a legbüszkébb, ebben sokszor lesz részünk játék közben. A videó elsősorban egy interjú, de amikor a beszélgetőket mutatják, a háttérben még akkor is látszik a játék. Jó szórakozást hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)