Hirdetés

E3 2015 - 6 meglepetéssel készül a Square Enix

|

A Square Enix igyekszik felcsigázni a rajongókat saját sajtókonferenciájára, és hogy elérjék a felfokozott elmeállapotot, nem restek teaser videókkal bombázni az internetet.

Hirdetés

A Square Enix idén saját sajtókonferenciával érkezik az E3-ra, és hát van is mit a tejbe aprítaniuk. A Deus Ex: Mankind Divided mellett a Just Cause 3, a Life is Strange, a Dragon Quest Heroes és a Final Fantasy XIV: Heavensward is ott lesz az expón, ahol -mint most kiderült - számos meglepetésről is lehull majd a lepel.

A kiadó az alábbi videóval szerette volna érzékeltetni, mennyi újdonság van még a tarsolyukban. Hogy az infót mennyire sikerült viccesen tálalni, azt döntsétek el ti magatok, engem mindenesetre nem győzött meg az a 8-bites zene, amit a crackelt telepítők alatt hallunk általában.

Az azért elég valószínű, hogy nem csak és kizárólag új IP-ket, sőt, nem is csak új játékokat mutatnak majd be, könnyen lehet, hogy lokalizációs bejelentésekre is számíthatunk. Egyelőre azért bizakodóak vagyunk, hamarosan úgyis minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)