Hirdetés

E3 2015 - A DayZ atyja beszélt egy kicsit új játékáról

|

Dean Hall már a Microsoft konferencián bejelentette legújabb játékát, az Iont, most pedig még több információ derült ki az új projektről.

Hirdetés

A DayZ atyja, Dean Hall is szerepet kapott a PC Gaming Show-n. Most már a RocketWerkz-nél, a saját stúdiójánál dolgozik és a DayZ fejlesztésében már csak tanácsadóként vesz rész. Számára most már az Ion a legfontosabb.

Dean Hall végre egy kicsit többet is elárult új játékáról, az Ion-ról. Persze nem sokat. A Microsoft konferencián láthattunk már egy rövid és meglehetősen semmitmondó Ion trailert, és a DayZ atyja a PC Gamnig Show-n egy rövid beszélgetés során elmondta, hogy az Ion egy "narratíva-alapú MMO" lesz - bármit is jelentsen ez.

Egyelőre Hall még nem is nagyon mer konkrétumokról beszélni az Ionnal kapcsolatban, de annyit azért elmondott, hogy a játékban az űrállomáson zajló életet akarják szemléltetni és a játékot egy "Diablo-szerű kameraállásból" irányíthatjuk.

Kiderült az is, hogy a játék jelenlegi verziójának legviccesebb bugja, hogy ha rákattintunk egy másik játékosra, akkor annak kirobbannak a belső szervei. Az Ion megjelenésének pontos dátumát egyelőre nem tudjuk, de az biztos, hogy először az Early Access-en találkozhatunk majd vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)