Hirdetés

E3 2015 - a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls is jön PS4-re

|

A Sony végre megerősítette, hogy a Quantic Dream két PS3-as klasszikusa, a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls is megjelenik PlayStation 4-re.

Hirdetés

Év végére nagyon kevés olyan PlayStation 3-exkluzív marad, ami miatt érdemes megtartani a konzolt, ha valakinek már egy PlayStation 4 is a birtokában van.

A sorozat három részét összefogó Uncharted: The Nathan Drake Collection után újabb két, kiemelkedően jó exkluzív, a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls is átköltözik a Sony jelenlegi generációs platformjára. Arról, hogy pontosan milyen újításokkal jönnek, még nem tudunk, de mindkettőt megvásárolhatjuk külön-külön digitálisan, vagy egy csomagban dobozosan és digitálisan. Érdekes, hogy a játékok csak a PAL régiókban jelennek meg, az Egyesült Államokban nem, de ez minket nem érint. Képek és videó egyelőre nincs, de a Sony „türelmetlenül várja”, hogy megmutathassa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)