Hirdetés

E3 2015 - a Bethesda véletlenül bejelentette a Dishonored 2-t

|

Egy véletlennek köszönhetően kiderült, hogy mi lesz, vagy pontosabban lett volna a Bethesda egyik legnagyobb meglepetése az E3-on.

Hirdetés

Ma éjszaka hivatalosan is kezdetét veszi az E3 (amit természetesen velünk is nézhettek), melynek fénypontját mindig a fejlesztők és kiadók nagyszabású konferenciái jelentik. Ezeket a műsorokat persze jó előre el kell próbálni és meg kell beszélni, viszont ezt nyilván nem szokták streamelni. Tegnap mégis sikerült.

Arról korábban már ugye volt szó, hogy az előző generáció egyik legjobban sikerült játéka, a Dishonored idén eljuthat újabb konzolokra is, viszont a folytatásban akkor még csak reménykedtünk. Most egy véletlennek köszönhetően fény derült rá, hogy nagy valószínűséggel bejelentésre kerül a második rész. Tegnap ugyanis a Bethesda véletlenül bekapcsolva hagyta a Twitch-streamet miközben megbeszélték a konferenciájuk részleteit és bizony a Dishonored 2 is beszédtéma volt.

A Bethesda sajnos egy kicsit későn vette észre a bakit, de a pánikolás helyett inkább a helyzet komikumához illően reagált a Twitch chaten:

A stream után létrejött on-demand videót persze azonnal letörölték, de azért a Bethesda még bújtatott módon visszautalt a baklövésre egy tweetben, további meglepetéseket ígérve a ma éjszaka kezdődő rendezvényen:

Mindenesetre örülünk, hogy végre kapunk valamiféle kiindulópontot a folytatással kapcsolatban, hiszen az első játék elképesztően jó volt. A többi pedig hamarosan kiderül...

Kövesd az E3 híreket itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)