Hirdetés

E3 2015 - Bethesda élő közvetítés

|

Az E3 2015 Bethesda sajtótájékoztatójával indul az előadások sora. DOOM, Fallout 4, Dishonored 2, új Wolfenstein és az újdonság, a Battlecry - izgalmasan nyitunk, tartsatok velünk!

Hirdetés

A Bethesda idén először tart nagy előadást az E3-on, és bőven lesz mit megmutatnia: a DOOM, a Fallout 4 és a Battlecry jelenléte borítékolható, de nagy meglepetésekre is készülhetünk.

Két-három játék miatt nyilván nem érdemes nagy előadást szervezni, akármilyen nagy címekről is van szó. A kiadó biztosan bemutatja a Fallout 4 második videóját is (meg talán bejelent egy dátumot), mond néhány dolgot a Dishonored 2-ről (akár tagadják, akár nem), és nagyon örülnénk annak, ha a Wolfenstein folytatását is bejelentenék (kicsit több változtatással, mint amennyit a The Old Bloodban láttunk, de az irány jó). Előjelzéseinkről bővebben itt olvashattok, alább élőben követhetitek a műsort, még egy kicsit lejjebb pedig automatikusan frissülő liveblogunkat olvashatjátok, így biztosan nem maradtok le semmiről.

Watch live video from Bethesda on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)