Hirdetés

E3 2015 - megjöttek a Dark Souls 3 borítóképei és a szörnyei

|

Végre láthatunk pár helyszínt a játékból, illetve megnézhetjük, milyen rémségek miatt kell majd gyakran visszatöltenünk az előző mentésünket.

Hirdetés

Biztosak vagyunk benne, hogy a kihívásokat kereső játékosok egy emberként kezdtek el örömködni, mikor a Microsoft sajtókonferenciáján felbukkant az első Dark Souls 3 trailer.

Azt hiszem, nem panaszkodhatunk majd a Dark Souls 3 hangulatára sem, a helyszínek és a rémségek első körben hozzák a megszokott Souls-széria minőséget. Ezen mondjuk nincs is mit csodálkozni, ugyanis ismét Hidetaka Miyazaki végzi a rendezői feladatokat. Szerencsére a rajongóknak lesz mivel kihúzniuk a megjelenésig, ugyanis addig legalább még egyszer visszatérhetnek Yharnam városába. A Bandai Namco közben szétküldött egy sajtóanyagot, amiben rengeteg koncepciórajz, screenshot és a borítóképek kaptak helyet, lentebb láthattok néhányat, a többit pedig a galériában találhatjátok meg. 

Íme a borítóképek:

 

 

Néhány artwork és screenshot:

 

 

 

 

 

Ti várjátok már a Dark Souls 3 megjelenés napját? Mi nem kicsit. De erről mazur úgyis mesél majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)