Hirdetés

E3 2015 - DayZ egyjátékos mód, béta és szerver hosting!

|

A Bohemia Interactive rengeteg izgalmas bejelentéssel szolgált számunkra a DayZ-vel kapcsolatban.

Hirdetés

A DayZ továbbra is Early Access-ben van, de a Bohemia folyamatosan pörgeti ki hozzá az új tartalmakat és persze javítja a játék hibáit.

Brian Hicks, a projekt vezetője a PC Gaming Show-n beszélt egy kicsit a DayZ jövőjéről. A játék most már több mint másfél éve van Early Access-ben, de a Bohemia nagy terveket szövöget a háttérben. Hamarosan több új járművet is kiadnak, de a távlati terveik között szerepel az egyjátékos mód is. Egyelőre nem tudjuk, hogyan is képzelik el a dolgot, de Hicks azt mondta, hogy szeretnék offline is elérhetővé tenni a DayZ-t.

A Bohemia bejelentette, hogy a modderek számára is megnyitják a kapukat és a DayZ kihasználja majd a Steam Workshopban rejlő lehetőségeket is. A másik nagyon fontos dolog, hogy a cég mindenki számára elérhetővé teszi azokat az eszközöket, amikkel saját szervereket csinálhatnak.

Hicks nem mondott pontos dátumokat, viszont annyit elmondott, hogy már vészesen közeledünk a DayZ bétához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)