Hirdetés

E3 2015 - mit lehet tudni a Mirror's Edge Catalyst-ról

|

A Mirror's Edge reboot fejlesztője, a DICE egy interjú során mesélte el a legfontosabb tudnivalókat az új játékról.

Hirdetés

Az idei E3-on végre egy kicsit komolyabb betekintést nyerhettünk a Mirror's Edge legújabb részébe, mely Mirror's Edge Catalyst néven fog majd megjelenni. A játék Faith eredettörténetét fogja majd elmesélni, miközben a játékmenet még gyorsabb és izgalmasabb lesz, mint az első részben.

Eric Odeldahl, a játék egyik rendezője egy interjúban mesélte el a játék legérdekesebb újdonságait, illetve a főbb elveket, amelyek a fejlesztést vezérelték. Az első és legfontosabb dolog, amit már korábban megtudtunk, hogy a játékban nem lesz lehetőségünk lőfegyvereket használni. Odeldahl szerint ezúttal teljes mértékben a sebességen lesz a hangsúly és a harcot és egy kicsit összetettebb kombórendszer fogja majd megoldani. Természetesen a legideálisabb még mindig az, ha nem állunk meg, így Faith-nek inkább a lendületét kell majd arra használnia, hogy harcképtelenné tegye az ellenfeleit.

A másik érdekes kihívás, amelyet Odeldahl megemlített az az volt, hogy valahogyan a nagy sebesség mellett is tudja a játékos, hogy merre kell mennie a második rész hatalmas, szabadon bejárható városában. A fejlesztők a sok szöveg helyett inkább próbáltak egy olyan vizuális nyelvet megalkotni, ami könnyen követhető és érthető, hasonlóan az első rész pirosra váltó tereptárgyaihoz.

A második részben egyébként már egy többjátékos mód is helyet kap majd, viszont sem kooperatív, sem pedig harcra épülő módról nincs szó, hanem inkább egy versenyre épülő játékmódra kell gondolni.

Ezek az újdonságok mindenképpen érdekesen hangzanak, kíváncsian várjuk, hogy mi fog belőle kisülni. A Mirror's Edge Catalyst megjelenés 2016. február 26-án várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)