Hirdetés

E3 2015 - Earthbound Beginnings megjelenés, avagy a Mother nyugatra jön

|

Az Earthbound sorozat első, NES-re megjelent részét soha nem adták ki nyugaton - mostanáig.

Hirdetés

A Nintendo ugyan kedden egy hosszabb bejelentkezéssel készül, most, az E3 előtt is volt mit mondania.

A Super Smash Bros. bejelentések mellett azt is elmondták, hogy Earthbound Beginnings néven pár órával ezelőtt elérhetővé vált az amerikai eShopban a sorozat legelső része, a Mother, ami 1989-ben jelent meg NES-re, és eddig csak rajongói fordításoknak hála élvezhettük angolul. Az eredeti Earthbound (avagy amit nyugaton Earthboundnak hívtak) Japánban Mother 2 néven jelent meg, a harmadik rész pedig 2006-ban debütált Game Boy Advance-re, de Európába és Észak-Amerikába az sem jutott el. Az Earthbound Beginnings trailert megnézhetitek alább, a játékot pedig keressétek az eShopon (lehet, hogy az európain még nem látjátok, de elvileg órákon belül megjelenhet).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)