Hirdetés

E3 2015 - elég szegényes a Capcom felhozatala

|

Már csak néhány napra vagyunk az E3-tól, így szépen lassan minden kiadónál összeáll a végleges kép. Most a Capcom is bemutatta a saját portékáját, de nem vagyunk maradéktalanul boldogok.

Hirdetés

Bárcsak azt mondhatnám, hogy lassan de biztosan közeleg az E3, de sajnos nem így van. Közelegni nyilván közeleg, de egyáltalán nem lassan, már gyakorlatilag a tarkónkon érezzük a leheletét. Valószínűleg hasonlóan izgatott a Capcom is, akik most bejelentették az idei felhozatalt.

Ne is szaporítsuk tovább a szót, íme a teljes lista:

Street Fighter 5 - az új részletek mellett gameplay-t is kapunk, sőt, egy verseny is megrendezésre kerül a helyszínen. Ennek részleteiről egyelőre nem árultak el többet, kíváncsian várjuk, mire is készülnek.

Mega Man Legacy Collection - a ma bejelentett játék kipróbálható lesz a helyszínen.

Resident Evil 0 HD Remaster - az újradolgozott kiadást itt próbálhatjuk ki először.

Devil May Cry 4: Special Edition - néhány nappal a megjelenés előtt kapunk még egy új gameplay-t, sőt, a jelenlévők ki is próbálhatják a játékot.

A nem túl jól menő Street Fighter mellé tehát 3 remasterrel próbálkoznak. Nem mondhatni, hogy túlságosan megújult volna a kínálat, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)