Hirdetés

Zseniális videóval jelentették be, hogy visszatér a Nintendo World Championship

|

1990-ben rendezték meg a Nintendo World Championship bajnokságot, az idei E3-on viszont újra sor kerül rá. Reggie Fils-Aimé Gamecube-okat emelgetve edz.

Hirdetés

Reggie Fils-Aimé a Nintendo amerikai ágának vezetője, aki nem mellesleg egy jó humorú úriember, és ezt legendás, „My body is ready”-s megjelenése után újra bizonyította.

A Nintendo ma bejelentette E3 2015-ös programját, melynek részeként újra megrendezik a Nintendo World Championshipet. A bajnokság 1990-ben zajlott le, akkor a selejtezők során Super Mario Bros.-ban, Rad Racerben és Tetrisben, három korosztályban (11 év alattiak, 12-17 évesek és 18 év felettiek), az Egyesült Államok 29 városában mérettettek meg a résztvevők egymással. A három abszolút győztes fejenként egy-egy 10 000 dolláros megtakarítási kötvényt, egy 1990-es cabrió Geo Metrót, egy 40"-os TV-t, és egy arany festésű Mario trófeát kaptak. Egyelőre nem tudjuk, mi pontosan az idei program, de ennél szerényebb ajándékokra számítunk.

A Nintendo E3 2015-ös bejelentkezése június 16-án, délután 6-kor kezdődik, és természetesen élőben közvetítjük.

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo 3DS Nintendo Wii U
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)