Hirdetés

E3 2015 - érkezik az Unravel, egy csodálatos platformer

|

Az Electronic Arts a nagyágyúk mellett egy igazán különleges játékot is hozott az E3 2015-re. Mi már most imádjuk.

Hirdetés

Az Electronic Arts nemcsak Star Wars és Need for Speed játékokat hozott az E3 2015-re, hanem egy igazi kis gyöngyszemet is, ami bizony eléggé kilóg a hatalmas multimilliós franchise-ok sorából.

Az Unravel egy kis stúdió játéka, ami nemcsak elképesztően gyönyörű, de egy olyan élményt kínál, amit nem sok más játéktól láttunk eddig. Már maga a bemutató is végtelenül cuki volt és a rövid Unravel trailer alapján elég biztosak vagyunk benne, hogy a játék is egy aranyos, elgondolkodtató platformer lesz.

Mindig örülünk, amikor a folytatások és rebootok forgatagából kidugja a buksiját egy ilyen projekt, annak meg főleg, hogy az Electronic Arts-hoz hasonló nagy kiadók nem félnek mögé állni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)