Hirdetés

E3 2015 - ilyen lesz a Pip-Boy a Fallout 4 gyűjtőiben (videó)

|

Bármit is rakott volna a Bethesda a Fallout 4 gyűjtői kiadásába, a rajongók azonnal elkapkodták volna a boltokból, a valódi Pip-Boy azonban garantálja, hogy már előrendelésben elfogyjon a csomag.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Fallout 4 gyűjtői kiadásába egy felcsatolható Pip-Boy is bekerült, most pedig élesben is megnézhetjük ennek működését.

Az már most borítékolható, hogy a Fallout 4 Pip-Boy Edition nem lesz egy olcsó mulatság: az Amazonról 120 dollárért előrendelhető kiadás Európában 130 eurós áron lesz kapható, de hát az isten szerelmére, egy igazi Pip-Boy van benne! A replikába egyszerűen becsúsztathatjuk a saját telefonunkat, a társalkalmazás segítségével pedig menedzselhetjük majd a játékon belüli dolgainkat.

A legnagyobb rajongók már évek óta kísérletezgetnek a különböző replikákkal, a neten már számos zseniális alkalmazás kering, amelyekkel a telefonunkból elkészíthetjük a saját kiegészítőnket. A legjobb modellek persze nem csak érintőkijelzővel, hanem gombos-tekerős vezérléssel is rendelkeznek. A gyűjtőibe kerülő változat ilyet valószínűleg nem tud majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)