Hirdetés

E3 2015 - a Fallout 4 világa a háború előtt

|

Bár a Fallout 4 történetét nem akarták elspoilerezni az E3-on, azért megtudtunk valamennyit a poszt-apokaliptikus világról és a benne élőkről.

Hirdetés

A Bethesda Fallout 4-es konferenciáját hatalmas érdeklődés övezte, nyilván nem véletlenül, hiszen a rajongók már 5 éve várnak egy új Fallout epizódra. Szerencsére már nem kell sokáig malmozniuk.

A játékot annak rendezője, Todd Howard mutatta be az E3-on, ahol rengeteg képet és koncepciós rajzot mutattak a Fallout 4-ben helyet kapó Boston romjairól és a környező területekről, amelyek a játékos otthonául szolgálnak, és csak ezt követően nézhettük meg a játék első néhány percét, amely még a háború, vagyis a játék eseményei előtt 200 évvel játszódik.

"Rögtön a Fallout 3 után, még 2009-ben kezdtük el a fejlesztést" - mondta Todd Howard. "Négy éve nagyon keményen dolgozunk azon, hogy valami igazán különlegeset tegyünk le az asztalra." Egyesek szerint a Bethesdának ki kellett volna adnia a kezéből a fejlesztést és megbízni vele az Obsidian Entertanmentet, akik a New Vegast is megalkották, de mi bízunk benne, hogy a srácok nem okoznak csalódást.

Mazur a helyszínen élőben izgulta végig az előadást, neki nagyon bejött a dolog:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)