Hirdetés

E3 2015 - hivatalos, jön a Final Fantasy VII Remake

|

Nem volt alaptalan a pletyka, megtörtént, amiben a Final Fantasy széria rajongótábora annyira reménykedett.

Hirdetés

A Sony E3-as sajtókonferenciáján Adam Boyes volt, aki világgá kürtölte, hogy a régóta várt Final Fantasy VII újragondolása végre megtörténik.

Boyes szerint ezzel a Sony egyik titkos álma vált valóra, nagyon örülnek annak, hogy eleget tehetnek a rajongók kívánságának és megcsinálhatják a Final Fantasy VII Remake-et. Tetsuya Nomura látja el a rendezői feladatokat, a forgatókönyvíró Kazuhige Nojima lesz, a produceri teendőket Yoshinori Kitase vállalta. A modernizált változatnak nem lesz semmilyen csinosított címe, egyszerűen csak Final Fantasy VII Remake név alatt fogják kiadni. A CGI trailerben felfedezhetünk pár ismerős arcot, ahogy Midgar sötét sikátorában sétálgatnak.

A Final Fantasy VII Remake megjelenés PlayStation 4-re várható először, utána lehet szó más változatokról is, reméljük hamarosan több részletet is megtudhatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)