Hirdetés

E3 2015 - a Square Enix egyik meglepetése lehet a Final Fantasy VII remake?

|

Nincs kizárva, hogy a Square Enix egy remake elkészítésével akarja megünnepelni a Final Fantasy VII 20. évfordulóját.

Hirdetés

Nagyon bízunk benne, hogy a pletykák igaznak bizonyulnak és végül tényleg kapunk ezzel kapcsolatban egy bejelentést, sokan örülnének a hetedik Final Fantasy játék újragondolásának.

Silicon Era értesülései szerint ugyanis a Square Enix a Final Fantasy VII felújított változatán is munkálkodik, és ez nem a korábban bejelentett PlayStation 4-es port, hanem egy teljes remake. A titokzatos forrás szerint a játék 20. évfordulóját akarja ezzel megünnepelni a Square Enix, emellett pedig abban is biztosak, hogy a Final Fantasy VII: Advent Children és a Dissidia Final Fantasy játékokra fog hajazni az újragondolt változat. Reménykedünk, hogy hallunk majd valamit ezzel kapcsolatban a Sony vagy a Square Enix sajtókonferenciáján.

Ti örülnétek egy Final Fantasy VII remake-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)