Hirdetés

E3 2015 - traileren a Guild Wars 2: Heart of Thorns

|

Az ArenaNet a PC Gaming Show-n mutatta meg a Guild Wars 2 kiegészítőjét, a Heart of Thorns-t és a trailer mellett az árát is bejelentették.

Hirdetés

Olyan bejelentésekkel, minthogy PC-re jön a Gears of War Ultimate Edition és kiegészítőt kap a Heroes of the Storm, már teljesen elégedettek voltunk, de a szerepjátékosokat az ArenaNetes Colin Johanson egy kis huncutsággal is meglepte a Guild Wars 2 kapcsán. 

A PC Gaming Show-n ugyanis egy vadonatúj trailert mutattak az MMO első kiegészítőjéből, a Heart of Thorns-ból.

Azt is megerősítették, hogy akár már elő is vásárolhatjuk a bővítményt, ráadásul különböző kiadások közül válogathatunk. Az 50 dollárba kerülő Standard kiadás kizárólag az alapjátékot és a kiegészítőt foglalja magába, ezzel szemben a 75 dollárt kóstáló Deluxe Edition ezenfelül plusz karakterhelyet és más in-game finomságokat is tartalmaz (pl. skint, választható guild hall díszítést és hasonló cuccokat). Végül a 100 dollárba fájó Ultimate Edition mindent tud, amit az imént felsoroltunk, plusz jár hozzá 4000 gem. Íme a videó a részletekről. 

Heart of Thorns kiegészítőnek egyelőre nincs pontos dátuma, de az ArenaNet megígérte, hogy a következő hetekben több részletet is elárulnak majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)