Hirdetés

E3 2015 - Guitar Hero Live GHTV trailer és megjelenési dátum

|

A Rock Band 4 megjelenése után néhány nappal befut a Guitar Hero Live is, ami egy másfajta élménnyel próbálja újra népszerűvé tenni a stílust. Az új trailer megmutat néhány számot, valamint a GHTV szolgáltatást, a „világ első játszható zenei csatornáját”.

Hirdetés

A Rock Band és a Guitar Hero is visszatér októberben, de a két franchise két eltérő irányba indul el.

A Harmonix a Rock Band 4-gyel tökéletesítette a korábbi formulát, méginkább arra ment rá, hogy az alkalmi zenekarok közös zenélés közben érezzék jól magukat, viszont a Guitar Hero Live visszanyúl a gyökereihez, és a gitárost helyezte a középpontba. Az új, 99,99 dolláros áron kapható (játékkal együtt kerül ennyibe) perifériával érkező játék Live módjában „élő közönség előtt” játszhatunk, a GHTV viszont folyamatosan bővül, és míg gitározunk, a háttérben az aktuális dal videoklipje vagy koncertfelvétele fut. A csatornákon folyamatosan pörögnek a zenék, bármikor beszállhatunk mások mellé, és megpróbálhatunk náluk jobb pontszámot elérni (mivel mindenki ugyanazt játssza, nem lehet leszünetelni sem), vagy ha esetleg kéznél van egy extra gitár, ketten is játszhatunk egyszerre. Nem lesz egyszerű újratanulni a dolgokat, de cserébe egy jobb élményt kapunk.

Az egyelőre még kérdéses, hogy a GHTV-ben elérhető számokat hogyan oldhatjuk fel, de úgy tűnik, a legtöbbért nem kell külön fizetni. Kétféle fizetőeszköz van, az egyiket valódi pénzért vásárolhatjuk meg, a másikat játékkal gyűjthetjük, és ezekből témákat, pontszorzókat vásárolhatunk, illetve prémium csatornákhoz kapunk hozzáférést. Egy party pass-szal korlátozott ideig, például egy éjszaka erejéig mindent feloldhatunk.

A Guitar Hero Live megjelenési dátuma október 20., célplatformok a PS3, PS4, X360, Xbox One és Wii U, valamint valamely mobil platformok, de az Activision nem hajlandó elárulni, melyek ezek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)