Hirdetés

E3 2015 - gyönyörű az új Assassin's Creed Syndicate trailer

|

Természetesen egy gyönyörű Assassin's Creed: Syndicate CGI trailer sem hiányozhatott a Ubisoft E3 2015-ös konferenciájáról, de kaptunk egy megjelenési dátumot is.

Hirdetés

A Ubisoft már több meglepetéssel szolgált nekünk az éjszaka folyamán: bejelentettek egy új South Park játékot, illetve egy teljesen új IP-t, a For Honort, de persze a kötelező körök sem maradhattak ki.

A legújabb Assassin's Creed Syndicate trailerben kis pillanatképeket láthatunk Jacob Frye nem éppen unalmas hétköznapjaiból és ezáltal egy kis bepillantást nyerhetünk a játék még mindig kicsit homályos történetébe. A Ubisoft azt is bejelentette, hogy az E3-on már játszható is a Syndicate, illetve Európa egyes városaiban található Ubisoft Lounge-okban is kipróbálható egy build.

Ezen kívül semmi újdonságot nem osztott meg velünk a Ubisoft a játékkal kapcsolatban, de talán majd a Sony konferenciáján hallunk még valami izgalmasat.

Az Assassin's Creed Syndicate megjelenés október 23-án várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, illetve valamikor ősszel PC-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)