Hirdetés

Horizon: Zero Dawn előzetes - ilyen lesz a Killzone fejlesztőinek új játéka

|

Amikor a Guerilla Games bemutatta az új játékát, sok kérdést hagytak nekünk megválaszolatlanul. Szerencsére megtudtunk pár újdonságot arról, hogy mire számíthatunk a Horizon: Zero Dawn esetében.

Hirdetés

A Sony E3-as konferenciáján bemutatott Horizon: Zero Dawn azonnal belopta magát a szívünkbe, bár az is igaz, hogy nem sok mindent árultak el a játékról a Killzone fejlesztői. Szerencsére kapcsolt a Sony PR, és megérkeztek az első részletek.

Azzal eddig is tisztában voltunk, hogy a játék egy nyílt világú TPS, ám most kiderült az is, hogy nem egy újabb túlélő-sandbox jellegű ígérettel van dolgunk. A játékosok Aloy bőrébe fognak belebújni, aki egy rendkívül képzett vadász, ebből pedig nyilván az következik, hogy egy részletesen kidolgozott crafting-rendszer is helyet kap a játékban. Ahogy haladunk előre a cselekményben, úgy fog előttünk kibontakozni az érzelmekkel és rejtélyekkel teletűzdelt történet.

 

Utazásunk során választ kapunk majd arra is, hogyan váltak domináns fajjá a gépek ebben a poszt-apokaliptikus világban, mi történt a többi civilizációval. Felfedezhetünk misztikus relikviákat és bejárhatunk majd számtalan titokzatos építményt, amelyek sötét titkokat rejtenek magukban. Természetesen a megjelenítés lélegzetelállító lesz, gazdagon díszített romvárosok, buja növényzettel benőtt erdőségek, változó napszakok és időjárás várják majd a játékosokat.

 
 

A Horizon: Zero Dawn egyedi hangulatához nagyban hozzájárul a gépiesített világ és a természet furcsa egybefonódása, ami tulajdonképpen két, egymással teljesen ellentétes dolog, hiszen az egyik mindig kiszorítja a másikat. Itt mégis összeáll egy különös, dinamikus egyveleggé, ami rendkívül izgalmassá teszi majd a felfedezést és a harcokat.

 

Egyáltalán nem tehetjük meg azt, hogy alábecsüljük a gépeket, ugyanis ha csupán a nyers erőt nézzük, akkor minden esetben Aloy fog vesztesen kikerülni a csatákból. Épp ezért meg kell tanulnunk ellenfeleink gyenge pontjait, alkalmazkodnunk kell hozzájuk, ki kell használnunk a gyorsaságunkat annak érdekében, hogy sikeres legyen a vadászat.  

 

A Horizon: Zero Dawn 2016-ban érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)