Hirdetés

E3 2015 - így készül a szakma

|

Nagy a csend az E3 előtt, de azért pár tweet jól mutatja, hogy gőzerővel készül a szakma is a ma éjjel induló mókára. Mutatjuk a jelentéseket a kulisszák mögül.

Hirdetés

Mi már teljesen be vagyunk készülve az idei E3-tól. Minden nagyobb felvonulót sorra vettünk, és már a menetrendünk is megvan. Persze nem mi vagyunk az egyetlenek, akik teljes harci készültségben állnak.

Első körben itt van a mi drága Phil Spencerünk, aki amellett, hogy már a zakóit vasalja, posztolt a kedvünkért pár képet a készülő Xbox showról. Csend és nyugalom van a színpad mögött még vagy pár órán keresztül, aztán megkezdődik az ijedten rohangálás, és megtelik minden szabad négyzetméter kíváncsi emberekkel.

A szakma többi része is lassan földet ér a napfényes LA-ben. Shigeru Miyamoto is befutott, hogy veletek együtt ünnepelje majd a Nintendo csodálatosságát.

Még egy stílusos kuka került a helyszínre. Mondjuk a Final Fantasy rajongóknak nem biztos, hogy tetszeni fog:

A YouTuber Matt Lees annyira felkészült, hogy már le is játszotta az egészet, és fel is vette azt:

Természetesen a mi különítményünk, Mazur és Sirius is a helyszínen, így folyamatosan kapjátok majd tőlünk az exkluzív anyagokat. Amíg én betárazok energia italból és egy hétre elég kávébabból (legyünk reálisak, két nap alatt fog elfogyni), addig meséljétek el, hogy ti hogyan készültök az E3-ra. Mit vártok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)