Hirdetés

E3 2015 - itt a Destiny: The Taken King DLC első trailere

|

Hamarosan érkezik a Destiny eddigi legnagyobb kiegészítője, ami rengeteg új tartalmat ad ahhoz a játékhoz, aminek bizony nagy szüksége van rá.

Hirdetés

A Bungie azt ígérte, hogy még idén kipörgetnek egy nagyobb Destiny DLC-t, ami sok új tartalmat és lehetőséget nyit majd meg a játékosok előtt.

 

A Sony az E3 2015-ös konferenciáján bemutatkozott a Destiny eddigi legnagyobb kiegészítője, a The Taken King. A Bungie egy teljesen új történeti szálat írt a kiegészítőhöz, aminek a főellenség az első kiegészítőben csúnyán bedarált Crota édesapja, Oryx lesz. Ő már egy kicsit nagyobb falatnak ígérkezik.

Ahogy arról már korábban is hallottunk pletykákat, a Destiny: The Taken King három új alkasztot is hozzáad a játékhoz, amikhez természetesen jár egy-egy különleges szuper képesség is. A warlock egy elektromos viharszerűséget kap, a hunter void íjat, a titán pedig egy lángoló pörölyt.

A Destiny: The Taken King megjelenés szeptember 15-én várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)