Hirdetés

E3 2015 - itt egy újabb brutális Killing Floor 2 trailer

|

A PC Gaming Show a Tripwire Interactive hiperbrutális játékával, a Killing Floor 2-vel nyitott. Itt a legújabb trailer.

Hirdetés

Ha a videojátékok áldásos hatásairól és készségfejlesztő tulajdonságairól szeretnénk valakit meggyőzni, akkor feltehetően nem a Killing Floor 2-vel kezdenénk a bemutatót.

A Tripwire Interactive a Killing Floorral robban be a köztudatba, és sikerült is egy tekintélyes méretű rajongótábort maguk köré gyűjteni. Csak idő kérdése volt, hogy a csapat nekiálljon a folytatásnak és nemsokkal ezelőtt meg is érkezett a Killing Floor 2 az Early Access-re. A második epizód lényegében minden aspektusában fejlődött az elődhöz képest, és mivel még ezekben a pillanatokban is fejlesztik, a játékosok visszajelzései alapján folyamatosan alakul a játék képe.

Íme a legújann Killing Floor 2 gameplay trailer.

Nektek hogy tetszik a folytatás? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)