Hirdetés

E3 2015 - így kövesd velünk élőben!

|

A GameStar Online-on idén is élőben számolunk be az E3 bejelentéseiről, a friss hírekről. Minden, amit tudnotok kell a rendezvényről és a menetrendről, ebben a cikkben van!

Hirdetés

Az, hogy az E3-at évről évre a világ túlsó felén, Los Angelesben rendezik meg, az időt tekintve nem kedvez nekünk, de mindig utánozhatatlan élmény fél (vagy egy) hétig minden éjszaka hajnalig fentmaradni, hogy megnézzük, mivel próbál minket elkápráztatni a Sony, a Microsoft, az Electronic Arts, a Ubisoft, a Nintendo és a többi nagy kiadó.

Idén a szokottnál hárommal több előadás lesz, ugyanis a Bethesda és a Square Enix is annyi mindent hoz a rendezvényre, hogy azt más előadásába nem tudták volna bezsúfolni (előbbi az E3 utáni héten rendezett QuakeConig sem tudott velük várni). Az előadások sorozatát ráadásul egy PC Gaming Show zárja, telis-tele PC-s bejelentésekkel, melyen többek között a Blizzard, a Tripwire Interactive, a Bohemia Interactive, a Paradox Interactive, a Creative Assembly és az Arenanet is képviselteti magát, illetve mivel novemberben érkeznek a Steam Machine-ok, a Valve-nek is illene ott lennie.

A rendezvény hivatalosan június 16-tól június 18-ig tart, azonban az időeltolódás és a 0. nap miatt már június 14-én, vasárnap is érdemes lesz figyelni a híreket itt, a GameStar Online-on. Két hét van hátra, most még néhányan ellövöldözik az első puskaporokat, de ahogy egyre közelebb jutunk a tényleges bejelentésekhez, úgy lesz minden egyre izgalmasabb.

Ami az előadásokat illeti, a sort a Bethesda nyitja június 15-én, hajnali 4-kor kezdődő konferenciájával. Ezután egy hosszabb szünet következik (csak az előadásokban, a hírek egész nap pörögni fognak), majd a Microsoft lép színre este fél 7-kor, őket este 10-kor az Electronic Arts követi. Ahelyett, hogy elmennétek aludni, inkább toljatok be még egy kávét, ugyanis ahogy a dátum június 16-ra változik, pontban éjfélkor kezdődik a Ubisoft előadása, és még egy kávé után hajnali 3:00-kor jöhet a Sony PlayStation. Ha ennek vége, visszatérünk a hírek szüntelen pörgetéséhez, majd este 6-tól a Nintendo Digital Event, rögtön utána, 7-től pedig a Square Enix jön. A sort a PC Gaming Show zárja június 17. hajnali 2-től, és ha valamit, azt nem akarjátok kihagyni.

Minden előadást liveblogolunk, valamint a híreket azonnal, a bejelentések pillanatában (na jó, talán egy-két perccel később, ha már füstöl az ujjunk és a harmadik billentyűzetet fogyasztottuk el) közzétesszük, így ha esetleg nem tudnátok nézni a streamet, szöveges formában tájékozódhattok az eseményekről. Miután egy előadás véget ért, összefoglalókban összegezzük a híreket.

Hogy biztosan ne felejtsétek el, íme minden rendbe szedve.

Előadások

Mikor: június 15. hajnali 4:00 

Livestream és liveblog: E3 2015 Bethesda élő közvetítés

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Bethesda

Mikor: június 15. este 18:30

Livestream és liveblog: E3 2015 Microsoft élő közvetítés

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Microsoft

Mikor: június 15. este 22:00 

Livestream és liveblog: E3 2015 Electronic Arts élő közvetítés

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Electronic Arts

Mikor: június 16. hajnali 0:00

Livestream és liveblog: E3 2015 Ubisoft élő közvetítés

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Ubisoft

Mikor: június 16. hajnali 3:00

Livestream és liveblog: E3 2015 Sony PlayStation élő közvetítés

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Sony

Mikor: június 16. este 18:00

Livestream és liveblog: E3 2015 Nintendo élő közvetítés

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Nintendo

Mikor: június 16. este 19:00

Livestream és liveblog: E3 2015 Square Enix élő közvetítés

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Square Enix

Mikor: június 17. hajnali 2:00

Livestream és liveblog: E3 2015 PC Gaming Show élő közvetítés

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - PC Gaming Show

A friss híreket a rendezvény előtt, közben és alatt is megtaláljátok E3 aloldalunkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)