Hirdetés

E3 2015 - sivatagi bunyó, száguldás és a marcona Scrotus az új Mad Max képeken

|

Az Avalanche Studios Mad Max játéka legalább olyan szintű ámokfutást garantál majd nekünk, mint a mozi, amely alapján elkészítették.

Hirdetés

A Mad Max abszurd és elkorcsosult világa tele lesz benzingőzzel átitatott akcióval és érdekes karakterekkel, akikről kaptunk néhány új képet is.

Ezúttal nincs újabb adag AC/DC, de kaptunk pár pofás fotót Max ámokfutásáról, amelyeken ismét szemügyre vehetjük a kíméletlenül forró homoksivatagot, a The Ripper névre keresztelt járgányt, ami Max járműve, valamint Scrotust, aki továbbra sem az a kifejezetten kedves figura. Egy kisebb bunyót is szemrevételezhetünk, bár gyanítjuk, hogy Maxnek ennél jóval jelentősebb túlerővel kell majd felvennie a harcot.

 

 

 

 

 

Szerintetek hozza majd az elvárható színvonalat a Mad Max?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)