Hirdetés

E3 2015 - Mazur és Sirius jelentkezik a helyszínről (videó)

|

Kis különítményünk földet ért Los Angelesben, és gyorsan be is ugrottak a Bethesda bemutatójára, hogy aztán elmeséljék nektek mit is láttak ott.

Hirdetés

Csapatunk landolt az E3 helyszínén, és már meg is járták az első sajtótájékoztatót, ahol a Bethesda adta elő a tutit. Meg kell mondanunk, hogy azért első E3-as szerepléshez képest többet tettek le, mint 1-2 nagyobb név 3 év alatt.

Mazur és Sirius elmeséli nektek, hogy mekkora élmény volt a Bethesda első bemutatója. Szó lesz a Fallout 4 csodálatos (és nukleáris robbanóanyagoktól élhetetlenné vált) világáról, a Dishonored 2-ről (ami eddig simán viszi a leglazább trailer díját) és a rengeteg vérről, amit a Doom 4 tálalt, meg még egy csomó másról is.

A mai előadásokról szintén online tudósítunk. Ha szeretnétek élőben követni az eseményeket, akkor itt megtaláljátok az időpontokat, lentebb pedig E3-as aloldalunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)