Hirdetés

E3 2015 - megjött az első Star Wars Battlefront gameplay trailer!

|

Elstartolt az Electronic Arts E3 2015-ös konferenciája és végre befutott az első Star Wars Battlefront gameplay trailer is. Akarjuk. Tegnapra.

Hirdetés

Az Electronic Arts még hónapokkal ezelőtt megígérte, hogy az E3 2015-ön bemutatják az első Star Wars Battlefront gameplay trailert.

Star Wars Battlefrontról a bejelentése óta rengeteg mindent megtudtunk már, de az Electronic Arts és a DICE az első játékmenet trailerrel meg akarta várni az E3 2015-öt. Mert ugye itt üt a legnagyobbat. De az bizony egy szürke kedd délelőttön is ugyanekkorát robbant volna. 

Nem is ragoznám tovább itt van az első Star Wars Battlefront gameplay trailer. Öt percnyi tömör csoda következik, öveket bekapcsolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)