Hirdetés

E3 2015 - megvan az új Hitman megjelenési dátuma, jött egy új trailer is

|

A Square Enix már a Sony konferenciáján bejelentette az új Hitman-játékot, de most végre többet is megtudtunk a projektről!

Hirdetés

A Hitman széria most pihent egy kicsit, de úgy látszik, hogy a Square Enix készen áll arra, hogy folytassa a legendás 47-es ügynök történetét. 

A játék címe csak simán Hitman, nem bonyolították túl a dolgot. A Hitman megjelenés december 8-án várható, viszont a fejlesztők még ezután is folyamatosan készítik hozzá az új tartalmakat, ezzel folyamatosan tágítva a játék határait. A Hitman PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is elérhető lesz, viszont - legalábbis eleinte - csak digitális formában.

A Hitman egy sandbox világban játszódik, ahol a játékosok teljes szabadságot kapnak. Christian Elverdam, a kreatív rendező elmondta, hogy a játékosok egy "élő és folyamatosan bővülő" világba léphetnek majd be az új Hitmanben. Az IO Interactive folyamatosan adja majd a különböző küldetéseket a játékosoknak: Elverdam elmondta, hogy mindenkinek egy lehetősége lesz teljesíteni az adott feladatot, ha nem sikerül, akkor azt örökre elbukta.

A Hitmanben minden NPC-nek saját neve is lesz, úgyhogy tényleg olyan, mintha egy valódi világba csöppennénk bele. Az IO elmondta, hogy a játékosoknak teljes szabadságot biztosítanak, minden úgy teljesíti az adott feladatot, ahogy neki tetszik; ha akarunk lopakodhatunk, de persze kinyírhatunk mindenkit. 

A játékban több különböző helyszínen megfordulhatunk majd, de természetesen a megjelenés után még tovább bővítik majd a kínálatot.

Mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)