Hirdetés

E3 2015 - Metal Gear Solid V: The Phantom Pain trailer

|

A Konami nem várt a Sony előadásáig, már most megmutatta az új Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain előzetest, benne Snake sztorijával és egy Sony walkmannel.

Hirdetés

Ha azt gondoltátok, Snake egy Sony walkmannel belez ki kétszáz katonát, sajnos el kell hogy keserítsünk titeket: a leadben említett walkman csak egy walkman, amin viszont egyértelműen ott virít a Sony logója. És ez mókás; vajon Xboxokon cenzúrázzák?

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain E3 2015-ös trailere egyébként rettenet hangulatos, maga Kojima rendezte, és van benne dráma és akció is bőven, illetve mellek közelről. Láthatjuk az összes fontosabb karaktert, ízelítőt kapunk a sztoriból és az előtörténetből, illetve hangzatos feliratok jelennek meg időnként. A kelleténél talán egy kicsivel jobban elnyújtották, de jó kontentből a több a jobb. Megjelenés szeptember 1-jén, figyeljétek hajnalban a Sony konferenciáját, biztosan lesz még szó róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)