Hirdetés

E3 2015 - Microsoft élő közvetítés

|

Az E3 2015 második előadását a Microsoft tartja: Xbox, Halo 5: Guardians, Gears of War, Forza Motorsport 6, Fable Legends, Rise of the Tomb Raider és Windows 10, na meg meglepetések minden mennyiségben.

Hirdetés

A Microsoft, szemben a Sonyval, nagyon durva first-party felhozatallal készül az idei évre. A Halo 5: Guardians-szal a sorozat hivatalosan is az új generációra költözik, várhatóan visszatér a Gears of War (valószínűleg csak a Gears of War Remaster képében, a folytatás jövőre jöhet), a Crackdown és az egy kicsit más Fable, valamint megjelenik a nyitócímként debütált Forza Motorsport 5 utódja is, a trükkösen elnevezett Forza Motorsport 6.

Az idei felhozatalhoz csapódik még az év végén megjelenő, ideiglenesen Xbox-exkluzív Rise of the Tomb Raider, viszont a várva-várt, független stúdió által készített és csak jövőre elérhető Quantum Break csak a gamescomon jut szerephez (ahogy várhatóan a Scalebound és a fent említett Crackdown is). Számítunk még Alan Wake 2 vagy legalább egy Alan Wake Remastered leleplezésre, rengeteg indie címre (mint a Cuphead vagy a LIMBO fejlesztőinek újdonsága, az Inside), és néhány PC-s meglepetésre is, ha már július végén jön a Windows 10. Hogy pontosan mire számítunk, azt ebből a cikkből tudhatjátok meg. 

A livestreamet az esemény kezdete előtt beszúrjuk ide (ha nem tudjuk beszúrni, itt nézhetitek), alatta pedig liveblogunkat követhetitek, ha inkább a szöveges közvetítést preferáljátok, vagy megbízhatatlan az internetkapcsolatotok. Vagy csak úgy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)